Spletna stran je še v izdelavi! 

BATEIJA ZA ELEKTRIČNO KOLO

ECONO TUBE M/ L

Li-ion baterije Econo so učinkovit in zanesljiv vir energije. So ergonomsko oblikovane in so enostavne za rokovanje.

Econo sistem za nadzor baterij (BMS) ščiti celice pred nevarnostjo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije. 

Certifikat EN62133 - Določa zahteve in preskuse za varno delovanje prenosnih Li-ion baterij. Naše baterije so izdelane v skladu s tem standardom. 

Tube M   ponuja srednji razred kapacitet (od 10,5Ah do 17,5Ah). Za večje kapacitete ponujamo baterijo  Tube L  (od 21Ah do 24,5Ah) 

Dve pozicije montaže

Tube M je enostavna za rokovanje.  Namestitev baterije na okvir je najboljša rešitev, saj se ohrani težišče kolesa nizko in bližje sredini kolesa, to vpliva tudi na upravljanje kolesa. Vgradi se lahko na najrazličnejše tipe okvirjev koles. 


Namestitev baterije na prtljažnik je odlična rešitev za vsa kolesa z nizkim vhodom, saj se ohrani lahek vstop in izstop iz kolesa, ter nudi popolno svobodo pri namestitvi ali demontaži.

Clarico-3 Columns Style 2
Clarico-3 Columns Style 2

Enostavna za rokovanje -zakleni in odnesi

Prednosti


Enostavno za rokovanje

Baterije so zelo enostavne za rokovanje. S ključem vzamemo iz kolesa, tako da jo lahko polnimo na kolesu ali izven. To pride prav tudi pozimi, ko jih hranimo.


Dolga življenska doba

Econo sistem za upravljanje baterij (BMS) ščiti litij-ionske baterije pred ekstremnimi temperaturami, prekomernim polnjenjem in prekomernim praznjenjem.


Omejeno samopraznjenje

Tudi po dolgih obdobjih shranjevanja. To pomeni, da Econo polnilnih baterij po daljšem premoru (po zimi) ni treba polniti. 


Brez spominskega učinka

Econo baterije z litij-ionskimi celicami lahko kadar koli napolnite, ne glede na vaš nivo napolnjenosti. Prekinitve postopka polnjenja ne škodijo bateriji.


Izjemna učinkovitost celic

Samsung celice so odlično uravnotežene v smislu zmogljivosti in zanesljivosti. Samsung celice je zelo stabilna, tudi ob največjih naporih. 


Univerzalna uporaba

Econo baterije so kompatibilne z najrazličnejšimi znamkami motorjev, kot tudi z izvedbo motorja (centralni, prednji, zadnji). Lahko se uporabijo tudi za druge aplikacije.

Vse o dometu baterije

Koliko kilometrov lahko narediš z eno baterije, kateri so dejavniki ki vplivajo na domet in več.

Clarico-Image-Text

Univerzalna oblika

Batarije Tube M vseh kapacitet, nameščamo na širok spekter modelov koles, saj je njena konstrukcija primerna za večino okvirjev koles. Če ni možnosti pritrditve na okvir, pa se namesti s pomočjo Econo prtljažnika. Univerzalna oblika ohišja omogoča kombiniranje in zamenjevanje baterije Econo Tube M.


Polnjenje

Econo baterije vedno polnimo le z Econo polnilci. Saj med polnjenjem nadzirajo temperaturo baterije in preprečijo morebitno pregrevanje. Li-ion baterije nimajo spominskega efekta, kar pomeni, da se lahko dajo polnit ne glede na napolnjenost baterije.

Izpostavljeni izdelki

Dodatki za baterije

IZDELAVA BATERIJE PO MERI

Baterije po meri se uporabljajo v najrazličnejših napravah in prevoznih sredstvih. Pri razvoju upoštevamo želje stranke in ji ponudimo najboljše rešitve. 


Izvedi več 

SPLETNA TRGOVINA

Prebrskajte med veliko izbiro izdelkov, ki jih ponujamo na naši spletni trgovini.prEVERITE SE SAMI