Telefon: +386 2 300 3515
ECONO Kolesarski center
Četrtek za upokojence
Z veseljem vam predstavljamo našo najnovejšo pobudo v ECONO kolesarskem centru, četrtek posebej namenjen upokojencem!
22 avgust, 2024Avtor
Četrtek za upokojence
admin admin
Ni komentarjev


Z veseljem vam predstavljamo našo najnovejšo pobudo v ECONO kolesarskem centru, četrtek posebej namenjamo upokojencem! Vsak četrtek vabimo vse upokojence, da nas obiščete na naši lokaciji na Tržaški cesti 23, 2000 Maribor, kjer smo za vas pripravili posebne ugodnosti in strokovno svetovanje.

Kaj vam ponujamo ob obisku vsak četrtek?

  • Svetovanje pri nakupu električnega kolesa: Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri pravega električnega kolesa, ki bo najbolje ustrezalo vašim potrebam in željam.

  • Dodatni popusti: Samo za upokojence nudimo dodatnih 5% popusta na vsa kolesa in električna kolesa ter kar 10% popusta na dele za kolo! (Popusti ne veljajo za že znižane artikle.)

  • Ne zamudite te priložnosti in nas obiščite vsak četrtek! Zagotovite si kakovostno svetovanje in izkoristite dodatne popuste, ki smo jih pripravili posebej za vas.


Kje nas najdete?

  • Lokacija: Tržaška cesta 23, 2000 Maribor

  • Kdaj: Vsak četrtek v tednu med delovnim časom

  • Kaj: Posebne ugodnosti za upokojence

Naš cilj je, da vam pomagamo izbrati kolo, ki bo popolnoma ustrezalo vašemu življenjskemu slogu, in da vam ponudimo dodatne popuste, s katerimi bo vaša investicija v novo kolo še bolj dostopna.

Veselimo se vašega obiska v ECONO kolesarskem centru!

Četrtek za upokojence
admin admin22 avgust, 2024
Deli ta članek
Značke
Arhiv
Prijava za komentiranje