Telefon: +386 2 300 3515
ECONO kolesarski center
Comtronu nominacija za izbor naziva naj podjetje Podravja 2021
Večer v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico in Prvo bonitetno agencijo – EBONITETE.SI že šesto leto zapored organizira izbor za Naj podjetje Podravja. Med nominiranci je tudi podjetje Comtron.
26 september, 2022Avtor
Comtronu nominacija za izbor naziva naj podjetje Podravja 2021
admin admin
| 1 Comment


Večer v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico in Prvo bonitetno agencijo – EBONITETE.SI že šesto leto zapored organizira izbor za naj podjetje Podravja. Med nominiranci je tudi podjetje Comtron.

Nominacija je še ena potrditev, da smo zaupanja vreden partner, ki sledi sodobnim trendom poslovanja. Zavedamo se, da uspešne zgodbe ne nastajajo same od sebe. Uspešne zgodbe so plod trdega dela, kakovostnih odnosov s poslovnimi partnerji in ekipnega duha zaposlenih.

Navkljub usmerjenosti v prihodnost s ponosom zremo na vsa prejeta priznanja, nagrade in tudi nominacije, hkrati pa z inovativnostjo, razvojem in rastjo podjetja dokazujemo, da v Comtronu nismo zaspali na lovorikah uspehov. Še obljuba. Tudi vnaprej bomo nudili inovativne rešitve in bili trden temelj poslovanju naših naročnikov, saj bomo samo tako tudi v prihodnje upravičili zaupanje, ki nam ga namenjajo že 33 let.

Glasovanje za izbor Naj Podravsko podjetje 2021 že poteka:

Vsakega oddanega glasu bomo veseli. Vse, ki naših produktov še ne poznate pa vabimo, da nas kontaktirate. Na vsa vaša vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

Comtronu nominacija za izbor naziva naj podjetje Podravja 2021
admin admin26 september, 2022
Deli ta članek
Značke
Arhiv
Prijava za komentiranje