Telefon: +386 2 300 3515
ECONO kolesarski center
ECONO na sejmu Eurobike 2023
Prihodnost električnih koles in baterijskih rešitev
28 junij, 2023Avtor
ECONO na sejmu Eurobike 2023
admin admin
Ni komentarjev


Eurobike 2023 je tudi letos v Frankfurtu združil vizionarje, izumitelje in navdušence, ki si prizadevamo na novo opredeliti način gibanja in pogona naših življenj. Sejem je odlična priložnost poglabljanja poslovnih vezi in stičišče za izmenjavo znanja in mnenj, ter dobrodošla priložnost za vzpodbujanje sodelovanja in razvoja, saj so prav inovacije in povezovanje gonilna sila zelene transformacije.

ECONO, divizija Comtron, se je na sejmu predstavila z raznoliko ponudbo, ki je namenjena vsem tipom kolesarjev in obsega elegantna mestna, treking in gorska e-kolesa. Električna kolesa so vse bolj priljubljena in so okolju prijazna alternativa prevoza ter nenazadnje pomemben konjiček mnogih. V ECONU je, od zmogljivih motorjev do inteligentnih baterijskih sistemov, vsak vidik električnega kolesa skrbno izdelan tako, da zagotavlja brezhibno in vznemirljivo vožnjo vsakemu posamezniku.

Obiskovalci so si tako imeli priložnost ogledati in preizkusiti brezhibno integracijo tehnologije e-koles ECONO ter se prepričati o njihovi popolni harmoniji med obliko in funkcionalnostjo. V ECONU nenehno premikamo meje in vgrajujemo najsodobnejšo tehnologijo, da bi izboljšali izkušnjo kolesarja. Se pa zavedamo, da je ob tem v srčici vsakega električnega kolesa baterija, ki le-tega poganja, zato se s posebno skrbnostjo med drugim posvečamo razvoju visokozmogljivih in inteligentnih baterij za električna kolesa in baterijskih rešitev za druge naprave ter opremo. ECONO baterije in baterijski sistemi se ponašajo s podaljšano življenjsko dobo, možnostjo hitrega polnjenja, izboljšano energetsko učinkovitostjo in inteligentno tehnologijo.

Eurobike 2023 je pustil trajen pečat in obiskovalcev ni pustil ravnodušnih, nas pa je navdihnil z novimi idejami, ki jih bomo usmerili v nadaljnji razvoj na področju trajnostne mobilnosti.

ECONO na sejmu Eurobike 2023
admin admin28 junij, 2023
Deli ta članek
Arhiv
Prijava za komentiranje