Telefon: +386 2 300 3515
ECONO Kolesarski center
Tukaj je mestno električno kolo Mare! Nov član družine mestnih koles ECONO
Nov član družine mestnih koles ECONO. Predstavljam vam kolo, ki bo postalo vaš zvesti spremljevalec na poti skozi mestne ulice in zelene kotičke izven urbanega jedra ECONO Mare.
31 julij, 2024Avtor
Tukaj je mestno električno kolo Mare! Nov član družine mestnih koles ECONO
admin admin
Ni komentarjev


Doživetja s kolesom: ECONO Mare

V današnjem hitrem tempu življenja je svoboda gibanja neprecenljiva. Mestni vrvež, šumenje listja v parku, veter v laseh in sonce na obrazu – vse to lahko doživimo na kolesu, ki je več kot le prevozno sredstvo. Predstavljam vam kolo, ki bo postalo vaš zvesti spremljevalec na poti skozi mestne ulice in zelene kotičke izven urbanega jedra ECONO Mare.

Prva vožnja: Preko mestnih ulic

Sredi mesta, kjer promet nikoli ne pojenja, postane kolo najboljši prijatelj. Okvir kolesa v nežni modri ali antracit barvi je dovolj robusten, da prenese vsakodnevne izzive, a hkrati lahek in eleganten. Vilica SR-Suntour z 50 mm hoda poskrbi za udobno vožnjo tudi po manj urejenih cestah, medtem ko 28-palčna kolesa gladko prečkajo vse ovire.

Lahko se umaknete iz mestnega vrveža in kolo Mare vas takrat lahkotno popelje v svet miru in narave. Plašči 28x2.0 zagotavljajo stabilnost in oprijem na različnih podlagah, od mestnega asfalta do makadamskih poti. Hidravlične disk zavore Tektro HD-T275 (s 180 mm sprednjim in 160 mm zadnjim diskom) omogočajo zanesljivo ustavljanje v vseh razmerah.

ECONO Mare Battery

V brezskrbnost z vetrom v laseh

Motor Bafang M210 s 250W in 70Nm navora ter integrirana baterija z različnimi kapacitetami (540Wh, 720Wh, 835Wh) vam omogočajo, da se brezskrbno podate na dolge vožnje. Doseg do 160 km pomeni, da lahko brez skrbi načrtujete celodnevne izlete, ne da bi vas skrbelo, kje boste napolnili baterijo.

ECONO Mare bafang M210

Cover Image 01
Cover Image 01

Prijetno kolesarjenje in čas za počitek

Po dolgi vožnji je čas za počitek. Najdite si klopco v zelenem parku, kjer se lahko sprostite in uživate v zvokih narave. Sedež je širok in udoben, da boste lahko uživali v počitku po prijetni vožnji. Kolo, opremljeno s prtljažnikom, vam omogoča, da s seboj vzamete vse potrebno za piknik v naravi.

Z 9 prestavami in menjalnikom Shimano Altus bo vsak vzpon lahek, spust pa varen. Kolo se ponaša s kakovostnimi komponentami, ki zagotavljajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Nosilec krmila je nastavljiv, kar omogoča popolno prilagoditev vašim potrebam, medtem ko zaslon Bafang DP C270 jasno prikazuje vse potrebne informacije o vožnji.

Naše kolo ni le sredstvo za prevoz, temveč vaša vstopnica v svet novih doživetij. Ne glede na to, ali se podajate na raziskovanje mestnih ulic ali na sproščujočo vožnjo skozi naravo, bo to kolo vaš zanesljiv spremljevalec. Z nosilnostjo do 120 kg in dodatno opremo, kot so integrirana ključavnica in opora kolesa, vam zagotavlja varnost in udobje na vsakem koraku.

Tukaj je mestno električno kolo Mare! Nov član družine mestnih koles ECONO
admin admin31 julij, 2024
Deli ta članek
Arhiv
Prijava za komentiranje