Telefon: +386 2 300 3515
ECONO kolesarski center
Več doživetij, z električnimi kolesi!
Električna kolesa so spremenila pogoje raziskovanja novih krajev in iskanja doživetij.
13 april, 2023Avtor
Več doživetij, z električnimi kolesi!
admin admin
Ni komentarjev


Električna kolesa so spremenila pogoje raziskovanja novih krajev in iskanja doživetij. Ne glede na to, ali gre za mestne ulice, podeželje ali gore, električna kolesa naredijo kolesarske izlete enostavnejše, prijetnejše in dostopnejše ljudem vseh starosti, ne glede na fizično pripravljenost.

Naj vam povemo zakaj:



Raziskovanje brez napora

Naša električna kolesa so opremljena z vrhunskimi električnimi motorji, ki vozniku pomagajo pri pritiskanju na pedala. To pomeni, da lahko kolesarji premagajo večjo razdaljo ali zahtevnejše terene z manj truda, kar olajša tako vožnjo po hribih kot tudi vožnjo proti vetru. Z električnim kolesom lahko uživate v okolici ne da bi se utrudili, kar pomeni, da lahko več časa preživite zunaj in raziskujete nove kotičke sveta.

Dostopnost

Z električnimi kolesi je tovrstno raziskovanje dostopno širšemu krogu ljudi. Tudi tistim, ki se sicer veliko gibajo ampak jih kolesarjenje do zdaj še ni prepričalo, Električna kolesa ponujajo malce drugačno perspektivo na ta način športnega udejstvovanja. Z njimi se lahko kolesarji spoprimejo z zahtevnimi tereni, ne da bi se preobremenili in tako raziskujejo območja, ki bi jih s tradicionalnim kolesom težko. Mogoče pa na ta način najdete nov najljubši šport!

Trajnost

Električna kolesa so okolju prijazna alternativa vozilom na bencinski pogon, saj ne onesnažujejo okolja z emisijami. Posledično lahko raziskujete nove kraje brez omejitev, ne da bi pri tem škodovali okolju.

Stroškovno učinkovito

Električna kolesa so stroškovno bolj ugodna od vozil na notranje izgorevanje. Zahtevajo nekaj vzdrževanja, strošek polnjenja akumulatorja pa je veliko nižji od stroška tankanja avtomobila. Poleg tega so električna kolesa oproščena številnih davkov, ki veljajo za avtomobile, zaradi česar so cenovno ugodnejša možnost za oglede in izlete - odlična ideja za lep in aktiven družinski dan na prostem.

Praktičnost

Električna kolesa zavzemajo precej manj prostora kot osebni avto. V primeru da nimate svojega parkirnega prostora so le ta lažja za shranjevanje. 

Pri prevažanju koles za nosilcu avtomobila se na kolesu odstrani baterija, tako da je kolo lažje za nameščanje na nosilec. 

Zdravju koristno

Vožnja z električnim kolesom je prijetna oblika vadbe, saj za razliko od tradicionalnih koles, zahtevajo manj napora za vožnjo. Na ta način boste še več časa preživeli zunaj, na kolesu, brez pomislekov o čim hitrejši vrnitvi domov zaradi utrujenosti (o ja, vsi vemo kako to gre).

Zabavno in prijetno

Vožnja z električnim kolesom je zabavna in prijetna ter vam omogoča, da doživite prizore, zvoke in vonjave okolice na popolnoma drugačen način. Ker ne zahteva velikega napora, se vmes lahko še bolj povežete z naravo ali se na poti ne-tako-zadihano pogovarjate s prijatelji.

Skratka, električna kolesa olajšajo raziskovanje novih terenov, saj zagotavljajo preprost, učinkovit in hkrati stroškovno dostopen način prevoza. Ne glede na to, ali ste izkušen popotnik ali začetnik, je električno kolo odlična naložba za vse, ki radi raziskujete in doživljate nove stvari, brez ovir. 

Zapomnite si, z našimi električnimi kolesi 

več časa na kolesu ≠ več napora


Več doživetij, z električnimi kolesi!
admin admin13 april, 2023
Deli ta članek
Arhiv
Prijava za komentiranje