Telefon: +386 2 300 3515
ECONO kolesarski center

Dostava in plačila

Dostava

Artikli, naročeni na econo.eu, gredo na pot v najkrajšem možnem času, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena.

Blago iz zaloge, bo po prejemu plačila do 10.00 ure odpremljeno še isti delovni dan. Dostavljamo s paketno dostavo Pošte Slovenije. Blago lahko po izvršenem plačilu prevzamete v poslovalnici podjetja na Tržaški cesti 23 v Mariboru, v tem primeru ne plačate poštnine, hkrati pa vam omogočimo tudi stik z našimi strokovnjaki. Lasten prevzem na sedežu ali poslovalnici  Econo je možen vsak delovnik med delovnimi urami. Prodajalec lahko dostavi kupcu blago tudi z drugo dostavno službo, a le v primeru, da bo to omogočilo hitrejšo dostavo.

Strošek dostave

Strošek dostave za nakupe pod 100,00 EUR plača kupec in za področje celotne Slovenije znaša 3,95 EUR. Strošek dostave za nakupe nad 100,00 EUR krije prodajalec

V nekaterih primerih je možna tudi sobotna dostava, dostava do 10. ure ali dostava po 16. uri. Za več informacij pokličite našo podporno ekipo na 02 300 35 15 ali  pišite na econo@comtron.si. Strošek drugačne dostave je odvisen od načina dostave in distributerja in je v celoti strošek kupca.

Brezplačna dostava

Podjetje nudi svojim kupcem posebno ugodnost, pri večjih naročilih, naročilih nad 100 EUR brezplačno dostavo. Nekateri produkti zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je posebej označeno na spletni strani.

Brezplačno dostavo imajo B2B uporabniki, ki imajo sklenjeno pogodbo o elektronskem poslovanju, pri naročilih v skupni vrednosti nad 500,00 EUR ali če je v pogodbi navedeno drugače.

Pošljemo še isti dan

Ker vemo, da je vas čas dragocen, vam bomo poskušali ustreči tudi v tem primeru. To pa je mogoče le, če je produkt na zalogi in če naročilo oddate dovolj zgodaj. Vljudno vas prosimo, da pri tem upoštevate nekaj navodil:

 • preverite ali je produkt na zalogi (pri podatku Zaloga bo pisalo »Na zalogi«),

 • naročilo oddajte  in izvedite plačilo pred 14. uro,

 • naročilo kolesa oddajte in izvedite plačilo pred 10. uro.

Če blaga nimamo na zalogi, bo na dostavo potrebno počakati nekoliko dlje, vendar običajno ne dlje kot 3 delovne dni. V tem primeru upoštevajte dodatna pravila:

 • če pri podatku Zaloga piše: » Dobavljivo  «, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro ga lahko dostavimo. Za informacije o dobavljivosti teh artiklov kliknite na belo kuverto in nam pošljite povpraševanje,

 • če tak produkt vendarle naročite, ga bomo poskušali najti in ga dostaviti, če pa bomo pri tem neuspešni, bomo vaše naročilo izbrisali in vas o tem tudi obvestili,

 • če naročite več produktov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vam bomo na vašo željo skušali produkte, ki so na zalogi poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi. Če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi;

 • če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in produkt bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale produkte ali pa naročilo izbrisali.

Plačilni pogoji

Plačnik (podatki v profilu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice. Plačilo preko spleta je možno:

 • Po povzetju

 • Preko interneta s karticami VISA/MASTERCARD.

 • Po predračunou oz. z nakazilom na naš transakcijski račun št.: (po naročilu / predračunu).

 • Ob prevzemu blaga na sedežu družbe COMTRON ali poslovalnice s plačilom računa, so možna plačila z gotovino ali s plačilnimi oz. kreditnimi karticami Maestro, MasterCard, Visa, Karanta in Diners.

 • Obročno plačilo s kartico Diners (do 24 obrokov; min. znesek obroka je 50€). Formalnosti uredite na sedežu družbe COMTRON ali poslovalnice.

 • Kot dodatno možnost vam nudimo leasing preko SUMMIT LEASINGA.

 • Podrobnejše informacije glede možnosti obročnega poslovanja s kartico DINERS in sklenitve leasing pogodbe z SUMMIT LEASINGOM dobite po elektronski pošti econo@comtron.si

Postopek nakupa

Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in s potrdilom na gumb ZAKLJUČI NAKUP odda naročilo, mu spletna prodajalna samodejno "generira - ustvari" in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki ...).S tem je naročilo potrjeno, izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem roku. Če je rok dobave več kot 2 delovna dni ponudnik o tem obvesti kupca.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV razen rabljenih artiklov, pri katerih je DDV obračunan na podlagi 48. in 49. člena ZDDV in na podlagi 50. C člena ZDDV ni izkazan. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.