Telefon: +386 2 300 3515
ECONO kolesarski center

ECONO Equus

Če, svoj prosti čas na kolesu radi preživljate aktivno na daljših izletih in ste ljubitelj kolesarskih avantur, smo za vas pripravili e-kolo ECONO Equus. Od lahkotne mestne vožnje do rekreativne gorske ture, ECONO Equus zmore vse.

Aktiven položaj sedenja
Integrirana baterija z dometom do 200km
Integriran centralen motor
V dveh različicah
Hidravlične disk zavore
Preveri ponudbo Equus Koles

Integriran centralen motor

Kolo poganja sredinski Motinova Volans motor, ki je elegantno integriran v okvir kolesa in sinhrono deluje z zanesljivo ECONO baterijo, ki je prav tako integrirana v spodnjo cev okvirja. Moč motorja je 250 W, ki proizvede zavidljivih 75 Nm navora. Motor je opremljen s senzorjem navora, senzorjem pedaliranja in pomočjo pri hoji. 

Inteligentna pogonska enota, ki je vgrajena v ohišje motorja bo v vsakem trenutku zagotovila zadostno mero podpore. Motor Motinova Volans zagotavlja enakomernost pospeševanja in ugoden občutek vožnje.

Ima 5 stopenj podpore, (Eco, Normal, Sport, Turbo in Smart), ki jih lahkotno izbirate na upravljalni konzoli (LCD zaslon), ki je nameščena na krmilu kolesa

Battery ECONO intube L

ECONO baterijski paket

Motor napaja zmogljiva Litij-ionsko baterija LI-ION do 24,5Ah (870Wh). Baterija je popolnoma integrirana v okvir in vas lahko popelje tudi do zavidljivih 200 km razdalje (ob optimalnih pogojih-odvisno od načina vožnje). Zaradi pozicije baterije je težišče kolesa za kolesarja/ko bolj stabilno in se ga da lažje manevrirati. Baterijo lahkotno odstranimo iz kolesa z uporabo priloženega varnostnega ključa.

cycling ECONO Equus ebike

Od lahkotne mestne vožnje do rekreativne gorske ture, ECONO Equus zmore vse

Kolo ima lahek aluminijast okvir. Zaradi posebne geometrije okvirja, je kolo nadvse udobno za vožnjo.

 

Prijavi se na brezplačno testno vožjno

ECONO Equus električno kolo

ECONO Equus električno kolo, je kombinacija robustnega videza gorskega kolesa z vsem udobjem električnega kolesa. Odlikuje ga vzdržljivost in moderen dizajn, ki je združen z novodobno geometrijo. Je kolo, ki je zjutraj pripravljeno za pot v službo, popoldan pa hrepeni po rekreativni turi po razgibanih brezpotjih, težjih terenih in klancih.

Motor

Motinova Vonals Plus 36V 250W 75Nm. Maksimalna hitrost pomoči 25km/h.

Baterija

ECONO InTube 36V 730Wh / 870Wh integrirana baterija v okvirju. Možno jo je vzeli iz okvirja.

Zaslon

Motinova CS-520 zaslon. Stopnje pomoči: Off, Normal, Sport, Turbo in Smart. 

Domet baterije

Z baterijo 870Wh od optimalnih pogojih lahko naredimo do 200 km.

Preberi več o dometu baterij

Polnilec

ECONO 3pin 2A/4A polnilec.  Baterija 730Wh se od 0% do 100% napolni v 12-ih urah z 2A polnilcem. Baterija 730Wh se od 0% do 100% napolni v 5-ih urah z 4A polnilcem.

Hidravlične zavore 

Hidravlične zavore za maksimalno zavorno moč v vseh razmerah.

Quick Release os

QR os za hitrejše odstranjevanje in pritrjevanje koles.

Kolesa in plašči

Kolo opremljeno z plašči širine 28"x2.0 na modelu TRK z cestnim profilom, ter 29"x2.35 na modelu MTB z gorskim profilom.

Sedaj ste na vrsti vi

Preverite celotno ponudbo v trgovini in si izberite svojega