Spletna stran je še v izdelavi! 

Splošni pogoji

Splošni pogoji Spletnega informacijsko-trgovskega portala www.econo.eu so sestavljeni v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu (ZEPEP), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov elektronskega poslovanja. S Spletnim informacijsko-trgovskim portalom upravlja družba Comtron d.o.o., ki je tudi ponudnik elektronskega poslovanja. Ob registraciji v sistem obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje portala www.econo.eu, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.


COMTRON d.o.o, informacijsko komunikacijska tehnologija je eno vodilnih računalniških podjetij v Sloveniji, s sedežem v Mariboru. Registrirano je pri Temeljnem sodišču v Maribor pod štev. reg. vložka 1/1055-00 in dokapitalizirano v skladu z Zakonom o gospodarskih družbah, za opravljanje sledečih dejavnosti:


 • inženiringa in consultinga za področje informacijskih sistemov,

 • vzdrževanja informacijskih sistemov,

 • proizvodnje vseh vrst računalniških sistemov, omrežij, komunikacij…,

 • prodaje računalnikov, računalniških komponent, programske opreme,…

 • razvoj poslovne programske opreme in internet poslovnih rešitev.

 1. ponudnik je ECONO bike & battery, Comtron d.o.o.

 2. uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini

 3. spletna prodajalna je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku

Prijava

Ob registraciji v spletno prodajalno obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo, ki ga izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne prodajalne https://www.econo.eu/, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:


 1. Identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)

 2. Kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)

 3. Bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)

 4. Dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku)

 5. Pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)

 6. Vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza

 7. Način plačila in dostave

 8. Časovno veljavnost ponudbe

 9. Rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka

 10. Pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu prvi izrecno ne nasprotuje.

Arhiviranje pogodb

Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik je trajno shranjena pri podjetju ECONO bike & battery, Comtron d.o.o., Tržaška cesta 21, 2000 Maribor, Slovenija. Reklamna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:


 1. Jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila

 2. Pošiljatelj mora biti jasno razviden

 3. Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni siva_b udeležbe v njih.

 4. Željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati


Zbiranje In Uporaba Informacij

Medtem ko uporabljate našo spletno stran, vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih lahko uporabimo da bi lahko stopili v stik z vami ali vas identificirali. Osebne prepoznavne informacije lahko vključujejo, vendar niso omejene na vaše ime (»Osebne informacije«).


Dnevnik Podatkov

Kot mnogi operaterji spletnih mest, tudi mi zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošilja vsakič, ko obiščete našo spletno stran ("Dnevnik podatkov"). Ta dnevnik podatkov lahko vsebuje informacije, kot je internet naslov vašega računalnika ("IP"), vrsta brskalnika, različica brskalnika, obiskane strani našega spletnega mesta, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh in drugih statističnih podatkih.


Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vsebujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki se pošljejo v vaš brskalnik s spletne strani in shranijo na trdem disku vašega računalnika.


Kot mnoge spletne strani uporabljamo tudi mi "piškotke" za zbiranje informacij. Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali označite, kdaj se piškotek pošilja. Če pa ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše strani. Piškotke, ki ji uporabljamo so: session_id, website_lang


Ime piškotka Skupina Namen Čas  Lastni piškotek oz. s strani tretjih
session_id Nujno potreben Idnetifikacija posamezne brskalne seanse 
Trajni Lastni piškotek
frontend_lang Nujno potreben Identifikacija jezika Trajni Lastni piškotek

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da ni nobene metode prenosa podatkov preko interneta ali način elektronskega shranjevanja, ki bi bila 100% varna. Medtem ko si prizadevamo uporabo komercialno sprejemljivih sredstev za zaščito osebnih podatkov, ne moremo jamčiti absolutno varnost.


Spremembe Pravilnika O Zasebnosti

Politiko zasebnosti lahko občasno posodabljamo. Obvestili bomo Vas o vseh spremembah, z objavitvijo novega pravilnika o zasebnosti na spletnem mestu. Svetujemo vam, da Politiko zasebnosti občasno preglejujete in s tem ste obveščeni za vse spremembe.


Dostava in plačila

Niste našli vašega odgovora. Morda najdete odgovor na strani dostava in plačila. 


Preberite več

Imate dodatno vprašanje?

Odgovorli vam bomo na vaša vprašanja v najkrajšem možnem času.


Kontaktirajte naS