Servis in Vzdrževanje | Econo

Servis in vzdrževanje

Vsako kolo ne glede na ceno za katero smo ga kupili za pravilno in gladko delovanje potrebuje redno vzdrževanje ter servis

Prva prilagoditev v dveh mesecih

Prva prilagoditev nastavitev na kupljenem kolesu po dveh mesecih od nakupa je brezplačna v našem servisnem centru.  Ugodnost, ki jo ponujamo je namenjena pregledu kolesa, ki je praktično še novo, vendar pozorno oko našega specialista lahko opazi, da je potrebna kakšna nastavitev.

Takšno ravnaje je preventivno in ga priporočamo kupcem, da se izognejo večjim okvaram kolesa ali izboljšavi svoje izkušnje. Preventivno prvo nastavitev oziroma, preventivni pregled nastavitev izvedemo enkrat v prvih dveh mesecih po dobavi e-kolesa ali po prevoženih  dvesto kilometrih.  Nastavitve na kolesu vam bo naš serviser preveril po postopku, ki zajema pregled nastavitev komponent in funkcij, ki so ključne za varno vožnjo. Preveri se delovanje zavor, delovanje elektronskih komponent, napetost verige in ostalega po potrebi.

Rezerviraj termin

Letno vzdrževanje

Če želite čim dlje uživati na svojem e-kolesu, priporočamo, da ga servisirate letno ali na vsakih pet tisoč prevoženih kilometrov. Ta storitev obsega celovit, podrobni pregledali vašega e-kolesa. Na ta način pravočasno prehitite morebitno škodo in ohranjate kakovost vašega e-kolesa.

Z poceni naložbo, ki vas bo stala 60,00 evrov za opravljeno servisno storitev letnega vzdrževanja, ki jo nudi naš servisni center brez materiala za vaše e-kolo si zagotovite, da bo vaše kolo vedno kot novo.

Pooblaščeni servier X-FUSION

Ekskluzivni uvoznik in pooblaščeni servisni center za Slovenijo.

Pooblaščeni serviser BOSCH eBike

Servis/ Diagnostika in posodobitve/ Testiranje in hibernacija baterije